Energetische Therapie

In de huidige wereld gebeurt veel en alles gaat in een hoog tempo. De prestatiedrang is hoog en er wordt veel van ons verlangd. Hoe hou jij je staande in deze omstandigheden? Ben je in staat om toch je eigen weg te blijven volgen en bij je eigen unieke kern te blijven? Of ben je inmiddels geblokkeerd en geconditioneerd, getraumatiseerd zodat je niet meer in staat bent om in je eigen kracht te (blijven) staan en daar naar te leven en te handelen?

Als energetisch therapeut help ik je vanuit een holistische visie weer in je eigen kracht te komen. Hierbij heb ik aandacht voor lichaam en geest. Iedereen wordt gevormd door emotionele, mentale, sociale en geestelijke hoedanigheden. Deze kunnen niet los gezien worden van het functioneren van het lichaam. Via deze visie maak ik je bewust en geef ik je de mogelijkheid om te transformeren en om er achter te komen en te groeien tot wie je werkelijk innerlijk bent. Hierbij kijk ik naar eventuele blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel niveau, je vaste overtuigingen en denk- en leefpatronen die je belasten, wat is je passie en waar word jij gelukkig van. Welke kwaliteiten heb je en gebruik je die wel optimaal.

In de gesprekken en behandelingen met mij worden onderwerpen werk, relaties, lichamelijke gezondheid, leefstijl en gezin besproken en geanalyseerd. Ik maak je bewust van je fysieke en geestelijke klachten, stress, onrust en spanningen. Door de gesprekken en de behandelingen worden die weggenomen en je persoonlijke groei gestimuleerd en word je je bewust van en kun je weer in verbinding komen met je eigen ik.

Het doel van de behandelingen is o.a. om deze belastende blokkades op te heffen en je weer volledig in je eigen kracht te laten komen. Angst en onzekerheid om te zetten in zelfvertrouwen, kracht en bewustwording. Je weer energie geven om je passie en doelen te volgen. Mijn energetische behandeling is een liefdevolle intensieve en emotionele ervaring om weer volledig in je kracht te komen en terug te keren naar je ware zelf. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten opgelost worden, je inzichten geven wat je werkelijk wilt in het leven en je doelen helder worden.

Heeft u interesse in een behandeling energetische therapie?

contactgegevens

  • Bezoekadres
    Schepenbank 5
    6343CV Klimmen
  • 0629363898
  • moniquemoll@live.nl

Prestatie codes

  • 24513 lichaamsgerichte psychotherapie
  • 24009 reflexzonetherapie
  • 24012 energetische therapie